Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Openingsuren winkel

  Ons adres:  TVspecialisten.be - Fabrieksstraat 90C 3900 Pelt (België)

  GPS TIP: Fabrieksstraat - 3900 Overpelt ingegeven.

  Alle vragen ivm artikelen in de webshop kan je mailen naar:     info@tvspecialisten.be 

  Openingsuren winkel Pelt:

  Dinsdag: 10u - 12u en 13u - 18u

  Woensdag: 10u - 12u en 13u - 18u

  Donderdag: 10u - 12u en 13u - 18u

  Vrijdag: 10u - 12u en 13u - 18u

  Zaterdag: 10u tot 16u00

  Zon- en maandag: Gesloten (op deze dagen worden er wel bestellingen verzonden) 

   

  BTW nummer België: BE0886.149.735

  BTW nummer Nederland: NL826240215B01

    

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Welkom in dé webshop met de Laagste Prijzen, Service en een prachtig ruim winkelpunt! Al onze toestellen zijn Benelux modellen, wij zijn officieel verdeler van Samsung, Philips, SONY, LG, SONOS, Loewe e.a. merken. Alle acties geldend in een Belgische winkel, gelden ook altijd op onze toestellen bovenop de LAAGSTE prijs.

  TVspecialisten is een webshop mét een winkel! Dit Experience Center kan je vinden in de Fabrieksstraat 90C, 3900 Pelt. Hier staan +/- 60 TV's van merken als Samsung, Philips, LG, SONY, Loewe (tot 85 inch) alsook alle toestellen van SONOS demo klaar (Van andere merken geen audio in demo). Wij trachten steeds de laagste prijzen voor elk van onze toestellen te garanderen. Ziet U het elders toch nog goedkoper, zeg het ons en wij kijken of deze prijs ook bij ons mogelijk is! Heeft U na de garantieperiode van uw toestel problemen, kan je een toestel aangekocht via onze webshop, altijd bij ons laten herstellen. Heb je nog vragen? Mail ons... Wij helpen U graag verder!

  Wil U één of meerdere van onze producten afhalen of bekijken? Best altijd op voorhand navragen via mail op info@tvspecialisten.be want niet alles is bij de winkel in voorraad.

  U wenst een TV aan te kopen en laten leveren én installeren door een eigen monteur: In België is dit mogelijk in een straal van 60KM rond Pelt. Hiervoor altijd contact opnemen via info@tvspecialisten.be of langs gaan in de winkel te Pelt. Zij zullen dan een prijs offerte maken op maat.

    

   

   

  Wat mensen over ons zeggen op Facebook

  Algemene beoordeling

  5 op 114 recensies

  Bloemen Joris

  Zeer mooie zaak, uitgebreid aanbod, vlot en helder advies. Prima service na verkoop!

  Valerie Vaesen

  Super goed geholpen door Jan! Dankje voor deze fantastische service!

  Bert Van Damme

  Snelle levering en super service tegen de laagste prijzen!

  Topmerken aan de laagste prijs!

  Wij heten u van harte welkom in onze winkel, Fabrieksstraat 90C - 3900 Overpelt. Hier staan ongeveer 70 TV's in demo een mix van de merken Samsung, LG, Philips, SONY en LOEWE. We hebben TV's van 32inch tot 85inch in de showroom uitgestald staan.

  Geluidsystemen van Sonos en Samsung staan in demo in onze winkel en kan u daar dus ook beluisteren. Andere audio apparaten die je in onze webshop vindt, staan niet in demo en kan je dus niet beluisteren (maar meestal wel afhalen) in de winkel.

  Ontdek ons experience center! Waarom de onbetwiste TV specialist?